Идеални локации за летување во септември

Идеални локации за летување во септември

Некои кажуваат дека најубавиот дел од летото е кога ќе поминат јулските и августските гужви, температурите паѓаат за 5 до 10 степени, а сонцето сија и го грее морето ушто попријатно. Погледнете кои дестинации ќе ви пружат одмор од соништата се до крајот на септември.

Дубровник
Корзика
Кефалонија
Сицилија
Дубаи