И на 50 години е една од најпосакуваните жени во светот

И на 50 години е една од најпосакуваните жени во светот

На 54 години, Елизабет Харли изгледа толку добро што никој не размислува за нејзината возраст. Манекенката и актерка се уште е меѓу најпосакуваните жени во светот и е многу горда на тоа. Таа изгледа совршено во црвено бикини.