Хурем Султан со нов изглед

Хурем Султан со нов изглед

Мерјем Узерли (35) целосно го промени својот физички изглед. Трансформацијата што ја изврши е една од најголемите што се направени на јавната сцена.

Турско-германската актерка со улогата во ликот на Султан Хурем во серијата „Сулејман Величествениот“ се стекна со огромна популарност низ Европа и Азија. Од завршувањето на серијата до денес, таа сосема се трансформираше, целосно го промени својот изглед и се претвори во друга жена. Но, таа не застанува тука! За час ја менува бојата на косата, ќе направи некоја “мала промена на лицето” само за да стане уште поинаква. Со тоа како да покажува дека е време за новата Мерјем.