Home Alone повторно со асистентот на Google

Сам дома е филм на нашето детство.

Google неодамна објави нова реклама со Меколи Калкин, познатиот актер од нашиот омилен филм кој го гледавме во детството (а и повторно секоја година). Триесет години подоцна, се потсетуваме на овој филм кој ни ги украде срцата.