HITO во Скопје!

HITO во Скопје!

Ден: Сабота, 24.02 Тајмниг 23:00h – 06:00h

Затоа што примарна цел на нашите настани е промоција на квалитетна, урбана и прогресивна музика и запознавање на домашната публика со светските трендови и актуелните и најбарани во моментот дј-и продуценти…

Image may contain: one or more people
Ни претставува особено задоволство да го најавиме гостувањето на една од најквалитетните и уникатни артисти на современиот техно звук, девојката која потекнува од Јапонија, а живее и работи во Берлин, директно од екипата на RICHIE HAWTIN, резидент дј на ENTER.Sake / ENTER, единствената и неповторлива…

HITO – PLAYdifferently ambassador
www.facebook.com/hitoloveberlin
www.soundcloud.com/hito-love

Домашна поддршка:
ANGELA
BOBI

Најдобриот Line Array Sound System, најдоброто светло големо ЛАСЕР шоу, лед скринови, CO2 Jets, специјален денс перформанс и многу повеќе…

Сабота 24 февруари
ВИП АРЕНА БОРИС ТРАЈКОВСКИ (мала сала)
Старт: 23:00

Влезници во претпродажба во ПОЛА ЈУГОТОН и купи карти за се дистрибутивната мрежа.

Специјална промотивна цена за првите 500 влезници – 400 денари, потоа 500 денари!!!

 

Можност за резервација на висока маса:
4 ВИП влезници и ваучер за пијалок по избор – 4000 денари!!!
(резервациите се во строго ограничен број)