Харви Вајнстин денес и се предаде на полицијата

Харви Вајнстин денес и се предаде на полицијата

Харви Вајнстин денес и се предаде на полицијата во Њујорк поради обвинувањата за сексуално вознемирување.

Весникот се повикува на два неименувани полициски извори. Адвокатот на продуцентот, не сакал да ги коментира овие наводи.

Повеќе од 70 жени го обвинија Вајнстин за сексуално вознемирување, вклучително и силување.