Хали Бери во топ форма!

Хали Бери важи за една од најубавите, а воедно и најзгодните во оваа категорија, а дефинитивно тоа го покажа и на Филмскиот фестивал во Торонто.

Бери повторно предизвика воздишки, овој пат на премиерата на нејзиниот нов филм „Kings“ на Филмскиот фестивал во Торонто.

Хали воодушеви во креација на Зухаир Мурад, каде акцентот беше ставен токму на нејзиното цврсто деколте. Бери има „само“ 51 година. Со вакво тело кој би рекол!