Хали Бери дефинитивно не е бремена

Хали Бери дефинитивно не е бремена

Хали Бери стана мета на шпекулации по нејзиното појавување на балот „Chrysalis Butterfly“ во Лос Анџелес. Минимално заобленото стомаче ги поттикна таблоидите со сигурност да тврдат дека таа е во блажена состојба. Непосредно по објавувањето на лажните вести, претставник на славната оскаровка потврди дека таа НЕ Е бремена.Бери пак на социјалната мрежа Instagram, напиша: „Не може ли една девојка да изеде стек и помфрит?“.