Хајли Бибер во новата модна кампања на Levi’s

Хајли Бибер во новата модна кампања на Levi’s

Во новата пролет/лето 2020 кампања на Levi’s главните ликови се Хајли Бибер и Јаден Смит, фотографирани од модниот фотограф Метју Велч.

Одговорен за стајлингот беше Карла Велч.