Хајди Клум дива на Модната недела во Берлин

Хајди Клум дива на Модната недела во Берлин

Хајди Клум се појави на Модната недела во Берлин како главна гостинка.

Таа блескаше во бел модерен костим со складна маска при тоа почитувајќи ги протоколите. Креацијата е дело на австралискиот дизајнер со македонско потекло Тони Матичевски.