Гвинет Палтроу позира гола

Гвинет Палтроу позира гола

Гвинет Палтроу го прослави својот 48-ми роденден и по тој повод таа реши да сподели фотографија на која е сосема гола.

Актерката не се предава ан годините,а тоа и го докажува нон стоп.