(Видео) Големото јаболко некогаш и сега

(Видео) Големото јаболко некогаш и сега

Главните туристички атракции во Њу Јорк, како и самиот град, многу се променија за последниве 80 години.

Мостот во Бруклин, Менхетен, Централ парк, Петтата авенија..

Без разлика на времето од скоро еден век и целата модернизација, Големото јаболко не го изгуби својот шарм.

Погледнетего видеото кое го покажуа Њу Јорк некогаш и сега.