Гога Секулиќ ќе добие дете со 15 години помладиот свршеник

Гога Секулиќ ќе добие дете со 15 години помладиот свршеник

Гога Секулиќ ќе добие дете со 15 години помладиот свршеник Урош Домановиќ, со кого веќе две години живее во Цирих.

Иако во септември претходната година сакаше да оди на вештачко оплодување, сепак остана бремена на природен начин.

Dve godine ljubavi❤️ @urosbjj

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

„Недела дена и доцнеше менструалниот циклус, а додека беше на одмор на Кипар, секој ден чувствуваше вртоглавици. Прво мислеше дека е поради умор, но нешто не и даваше мир. Кога дојде во Белград, отиде во аптека и се пожали на фармацевтката. Таа ја посоветува да купи тест за бременост. Така и направи, а резултатот беше позитивен. Утредента кога пристигна во Швајцарија, им ја соопшти веста на Урош и нејзината сестра кои заплакаа од среќа. По два дена Гога беше на гинеколошки преглед и ја потврди бременоста“, изјави извор близок до пејачката и додава дека Секулиќ веднаш закажала преглед кај нејзината докторка во Цирих.

❤️

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on