Го смири најголемиот холивудски заводник Џорџ Клуни, а вака изгледала на 17 години

Го смири најголемиот холивудски заводник Џорџ Клуни, а вака изгледала на 17 години

Амал Клуни е светски познат адвокат, но таа беше запознаена со пошироката јавност само кога стана позната како “светска заводничка”, бидејќи се омажи за актерот Џорџ Клуни. Оттогаш, интересот за нејзиниот живот не е преувеличен, а нејзините слики од нејзината младост сега кружат на интернет.

Амал е на сликата во црвен џемпер, со темна коса што ја носи зад уши.

Иако постојат коментари кои се чини дека е непрепознатлива ако ја споредите сликата од средно училиште со она како изгледа денес како божица, очигледно е дека таа и понатаму останува верен на себе. Таа само влезе во заводливи жени кого Клуни ја сакаше.

Оваа слика е создадена во 1996 година, кога сопругата на Џорџ Кули беше на 17 години и се подготвуваше да се запише во Оксфорд и се надеваше дека ќе стане адвокат.