Глумеа пријатели и парови во сериите, а во приватен живот не се поднесуваа

Глумеа пријатели и парови во сериите, а во приватен живот не се поднесуваа

Уживавте да ги гледате на малите екрани, беа најдобри пријатели, парови во сериите, меѓутоа кога ќе се исклучеа камерите сета љубов исчезнуваше.

Нетрпеливоста меѓу колегите е вообичаена работа и актерите скоро никогаш не се толку блиски како што е напишано во сериите.

Од провокации, егоистични испади, тепачки, ова се само некој од јунаците на малите екрани кои воопшто не се согласуваа во приватен живот.

 

 

Стана Катиќ и Нејтан Филион

(foto: ABC)

 

 

 

Блејк Лајвли и Леијтон Мистер

(foto: CW)

 

 

Вил Смит и Џенет Хуберт

(foto: NBC)

 

 

Лорен Грахам и Скот Петерсон

(foto: WB)

 

Ким Катрал и Сара Џесика Паркер

(foto: Wenn)

 

 

Шенон Доерти и Џени Гарт

(foto: Fox)

 

 

Леа Мишел и Наја Ривера

(foto: Wenn)

 

 

Патрик Демпси и Исаиах Вашингтон

(foto: Wenn)

 

 

 

Софија Буш и Чед Мајкл Мури

(foto: Wenn)

 

 

Линдзи Лохан и Америка Ферера

(foto: ABC)