Ги обожаваат Кардашијан па се оперираа да личат на нив

Ги обожаваат Кардашијан па се оперираа да личат на нив

Соња и Физа Али подлегнаа на многу естетски зафати како би го постигнале специфичниот Кардашијан-Џенер изглед.

@tartecosmetics always throw the best events! Thanks for having us at the pool party 🇺🇸 #soniaxfyza #LA

A post shared by Sonia And Fyza Ali (@soniaxfyza) on

Лајфстајл блогерките Соња и Физа се прославија на интернет со објавување на свои фотографии и видео клипови, а на прв поглед се гледа дека се права копија на Ким Кардашијан и Кајли Џенер.

Соња и Физа живеат во Дубаи и Кувајт, и двете имаат многу естетски операции како би го постигнале нивниот идентичен изглед.

BTS of our @beautycon shoot! Can't wait for you guys to see. #soniaxfyza

A post shared by Sonia And Fyza Ali (@soniaxfyza) on

Сестрите Али го копираат и нивниот стил, па нивните прошетки на улица предизвикуваат вистинска реакција кај луѓето мислејќи дека станува збор за Ким и Кајли.

🇺🇸❤ #soniaxfyza #losangeles

A post shared by Sonia And Fyza Ali (@soniaxfyza) on

Некои приметија дека овие сестри позираат идентично како и Ким и Кајли.

Wait 4 it…..

A post shared by Sonia And Fyza Ali (@soniaxfyza) on