Gery Nikol во Инбокс Кафе

Gery Nikol во Инбокс Кафе

Време: 21:30 – 01:00

Дата: 23.12

Локација: Инбокс Кафе Велес 

На 23ти Декември сите правци се усмерени кон Инбокс Кафе.
Бидете дел од вистинска сензација !
За првпат во нашиот град МЕГА ПОПУЛАРНАТА ѕвезда од Бугарија-Гери Никол , само за вас со настап во Инбокс Кафе

Карти во претпродажба 300ден
Карти на врата 400ден

Резервации на тел:
077666466 Мартина Арсовска
072219614 Стефани Атанасова
078226571 Лепа Цветкова

inBOXCafé♥!