Георгина Родригез повторно со провокативна фотографија

Георгина Родригез повторно со провокативна фотографија

Најновата фотографија која ја сподели Георгина Родригез, девојката на Роналдо е во фитнес варијанта. 

На најновите фотографии коишто ги споделила на својот Инстаграм покажала колку е еластична.