Genius Of Art [G.O.A]

Локација: ►►►► Genius Of Art [ G.O.A ] 09.09.2017 | Куманово ◄◄◄

42°13’07.8″N 21°49’01.6″E

42.218840, 21.817123

Време: 22:00

Дата: 09.09

По подолго време целовечерна ГОА ТРАНС (open air) забава на македонската транс сцена !!!
Гоа звукот (колевката на транс музиката) го заслужува ова !

Почитувани !
Или на Кумановски.. по интересно…

Другари и другарке ! 🙂
Да ве информирамо малко около журку…
Овај журка што сс време гу мислимо како да изгледа, да звучи, да ви остане у главу после ваше присуство, ќе претрпи звук од 6kW, што значи да си ги стегнете патике убаво заради повремени заемјотреси што ке има на тј подиум. 🙂 Звук ке биде много мрсан, стејџ ке можете да га видите и од 5km, ручна изработка од страну на Антонио Илиевски – Pig Hands, и нас како организатори. Од стејџ треба да се плашите… Ќе биде 5 метра голем, а “што?” и “како?”, нека остане до послеѓан дн како едно големо изненадување за вас. 🙂
Декор, како што најависмо, Bhooteshwara Crew UV-Decoration, Genius of Art и Pig Hands.
Ќе има осветлување што ќе ве мрдне од памет, ускладено сс декор и звук кои ќе ви гу држив косу дигнату горе све до 9 сабајле(официјално) па и покасно, зависно од тој колко ќе издржив ноге после овакву дозу на Гоа Транс ! 🙂

Друго што треба да знаете:

► Карта се купуе директно на врата, ќе добиете наруквицу како ни на фестивал што не сте добивале. Тој ке ви е ваша карта/пропусница, у едно и успомена до наредну Genius Of Art журку. Ако случајно се деси да гу некако скинете наруквицу, доваѓате до улаз сс њума, пријавите, и ќе добиете нову.

► Ќе има професионално SECURITY кои ќе су задужени за ред, мир, дисциплину, било какву помош да му треба на некога, и.т.д.

► Унасање на било какв напитак, нема да биде дозволено од аспект на тој што Genius Of Art бар ќе ви пружи све што ви е потребно, па и тој непотребно, по НАЈ КУМАНОВСКУ приступачну цену 🙂

Пуно поздрав, видимо се на 9ти ! ♥ ♥ ♥

▬▬▬▬▬▬▬ LINE UP ▬▬▬▬▬▬▬

► DJ STEVO (3h dj-set) [Croatia]
(Suntrip,Timewarp,Neogoa)
♫ https://soundcloud.com/djstevozg
♫ https://www.facebook.com/stevo.kurcubic.39

► CELESTIAL INTELLIGENCE (LIVE + dj-set)
(Suntrip Rec.)
♫ https://soundcloud.com/celestial-intelligence
♫ https://www.facebook.com/IntelligenceCelestial/

► COSMIC DIMENSION (LIVE)
(Suntrip Rec.)
♫ https://soundcloud.com/cosmic-dimension
♫ https://www.facebook.com/c.dimension/

► ZOPMANIKA (LIVE)
(Global Sect Rec.)
♫ https://soundcloud.com/bojantaneski
♫ https://www.facebook.com/zopmanika/
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Декор:
Bhooteshwara Crew UV-Decoration
Genius of Art & Pig Hands Decor

Artwork flyer : Nikola Simonovski
Локација: Куманово ( magical secret location )
Влез: 300 мкд
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Ќе бидат изложени рачно изработени декорации и накит DREAMCATCHERS

► 3 ПИ – ПОЗИТИВ !!!
https://www.facebook.com/3piPossitive/?ref=br_rs

Дојдете.Забавувајте се и
Изберете Позитивен подарок за себе или за некој што го сакате ♥

https://www.goabase.net/party/genius-of-art-goa/96392.

► LET THERE BE GOA ! ◄