Галија во Камп Ливадишта

Галија во Камп Ливадишта

ЕЛЕМ ТУРС Ви го претставува најдобриот музички бенд ГАЛИЈА овој пат во КАМП ЛИВАДИШТА!! 
Најдоброто пристигнува, конечно, и кај нас! 

Дата: 10.08.2017

Време: 22:30

Локација: Kамп Ливадишта

10ти Август 2017 – ГАЛИЈА – Плажа Ливадишта!!
Warmup: Five Fingers

Карти
Предпродажба 250 денари.
На влез 300 денари.

Карти во предпродажба има во:
Битола – Молика, Рецепција (078 265 898)
Охрид – Менувачница „АНДРЕЈ“ (078 362 041)
Струга – Барабар Мезебар (078 362 041)
Прилеп – Балкан Нет (078 552 771)
Скопје – ЕЛЕМ Турс, дирекција (070 311 934)

РЕЗЕРВАЦИИ +389 78 362 041
ВИП маса пред подиум 2000 денари во пијалок.

Озвучување и осветлување SPEKTAKLUM

Резервации и информации на +389 78 362 041
Камп Ливадишта ветува незаборавна вечер!