Габриела Банди е девојка со латино-американски шарм

Габриела Банди е девојка со латино-американски шарм

Габриела Банди е модел, фитнес тренер и ѕвезда на Инстаграм. Откако на интернет ги сподели своите видеа од теретана, стана позната. Родена е во 1994 година во Хондурас, во Јужна Америка, а покрај латино-американското потекло, има и палестинско.

Иако многумина сметаат дека за нејзиното тело, голема улога има генетиката, таа многу често вели дека трудот, вежбањето и здравиот начин на исхрана се заслужни за нејзиниот изглед. Покрај фитнесот, нејзин омилен спорт е и кик боксот, за кој вели дека е најдобар спорт за борба против калории.

Таа сака мажи со манири и принципи. Битно и е да ја почитуваат, а најважни и се искреноста и обостраниот интерес.