Фризура на која не и поминува модата

Потребна ви е само една минута и вешти прсти.

На прв поглед, круната од плетенки изгледа многу комплицирано.

Сепак, Сазан Хендрикс покажува дека оваа фризура може да се постигне многу лесно, и таа е идеална за дами со долга и рамна коса.

Прво треба да ја поделите косата на два дела, а потоа сплетете пелентинка од двете страни, кои потоа треба да ја закачите на остатокот од косата.

Погледнете го видеото и следете ги деталните упатства.