Француската кралица на уметничката еротика

Француската кралица на уметничката еротика

Французинката Зана Мари е млада девојка која се занимава со посебен вид на фотомоделство, кој е скоро во изумирање.

Имено, таа е една од ретките денес кои со својата сензуалност и природност создаваат уметничка еротика.

Како и повеќето девојки на нејзина возраст, Зана ги објавува своите фотографии на Инстаграм, каде има околу 27.000 следбеници.

Иако таа не е многу редовна во објавувањето на фотографии, сепак на нејзиниот профил можат да се најдат и тоа како квалитетни фотографии кои ќе ја заскокоткаат вашата фантазија.