Фотографија | Урбаната убавина на Хонг Конг

Фотографија | Урбаната убавина на Хонг Конг

„24 часа Хонг Конг“ е воодушевувачки серијал на Карл Хаб. Преку неговиот објектив, фотографот ни покажува контраст на овој интеркултурен град. Избирајќи непроменет агол, тој ја нагласува човечката страна на метрополитските лиги, “дневните рутини на жителите од земја до небо“.

Image may contain: skyscraper, sky and outdoor

No automatic alt text available.

Image may contain: sky and outdoorImage may contain: skyscraper and outdoor

Image may contain: 1 person, night and outdoorImage may contain: skyscraper, sky and outdoorImage may contain: one or more people, people sitting, shoes and outdoor