(ФОТО) Наоми Кембел се носи со годините

(ФОТО) Наоми Кембел се носи со годините

Има ли нешто поубаво од убаво женско тело? Погледнете ја Наоми Кембел која во своите скоро 50 години изгледа и може да се носи со своите млади колешки.

Една од најубавите жени и манекенки некогаш во одлична секси креација.