(ФОТО ГАЛЕРИЈА ) Харизматичниот Брајан Фери испорача уште една незаборавна вечер

(ФОТО ГАЛЕРИЈА ) Харизматичниот Брајан Фери испорача уште една незаборавна вечер

Брајан Фери во Скопје испорача уште една незаборавна вечер со неговиот харизматично шармантен настап, исполнет со сите негови хитови и хитовите на Roxy Music (Avalon, Slave To Love, Don’t Stop The Dance, Jealous guy.), како и песните од последниот негов албум „Avonmore“.

На сцената беше придружуван од 12 неверојатни музичари на сцена.

„Се разбира дека доаѓањето на човекот кој е виновен за името на Авалон Продукција, во годината кога славиме 25 години од постоењето, на 9ти септември, ден по Денот на независноста на Македонија во салата на Македонска филхармонија е чиста случајност… за тие кои веруваат во чуда! :)”

Bryan Ferry e еден од највлијателните и најиновативни артисти на светот на сите времиња.

(Фотографиите се дело на ( Miladin Papovic )

(Фотографиите се дело на ( Miladin Papovic )