(ФОТО) Бијонсе фатена на јахта без шминка

Мегапопуларната поп-дива неодамна беше „уловена“ од страна на американските папараци во нерепрезентативно издание. Кога ќе ги погледнете, ќе се уверите дека таа во природно издание не изгледа толку гламурозно како на настапите или во видеоспотовите.