(Фото) Ана Николиќ и Раста со ќеркичката излегоа од породилиштето

(Фото) Ана Николиќ и Раста со ќеркичката излегоа од породилиштето

Ана Николиќ и Раста не сакаа да ја покажат ќеркичката, но по неколку минути расположено позираа пред објективот на камерите.

Ана Николиќ се породи во четвртокот на 3 август, и на свет ја донесе ќеркичката Тара, денеска со своите најблиски излезе од GAG Народен фронт породилиштето.

На крајот, моментот кој сите го чекаа од утрото, е кога излезе Ана Николиќ и Раста со нивната штотуку родена ќеркичка Тара.

„Се чувствувам сјајно, возбудена и среќна. Сакам да им се заблагодарам на сите сестри и лекари од „Народен фронт“, беа прекрасни, и навистина имам сјајно искуство“, изјави Ана.