Фантастични парфеми за оваа есен..

Фантастични парфеми за оваа есен..

Есента веќе пристигна, а како една од промените покрај онаа во гардероберот ќе биде и промената на парфемите. 

Доколку сте во потрага на некоја потопла арома, која ќе оставе траг зад вас и ќе ги протера сите меланхолични есенски мисли, еве предлог на шест парфеми кои се најавени дека ќе бидат голем есенски хит.

Тие се избрани од страна на модните блогери и уредниците за убавина низ целиот свет. Овие парфеми се очекуваат да се појават на козметичките полици за многу брзо време, а сите со нетрпение ги очекуваме.

1. Gucci Bloom Eau de Parfum

2. Jo Malone London Cologne

3. Diptyque Vetyverio Eau de Parfum

4. Hermes Twilly de’Hermes Eau de Parfum

5. Penhaligon’s the Routhless Countess

Dorothea Eau de Parfum

6. Elie Saab Girl of Now Eau de Parfum