Фахрие Евџен и Бурак Озчивит го покажаа синчето на јавноста

Фахрие Евџен и Бурак Озчивит го покажаа синчето на јавноста

Фахрие Евџен и Бурак Озчивит се заштитнички настроени кон приватниот живот и многу ретко споделуваат фотографии.

Но, турската актерка ги расположи фановите со мал албум со фотографии на кои го држи во рацете синот Каран и напиша: „Моја љубов“.