Еве колку Северина заработува од Инстаграм

Еве колку Северина заработува од Инстаграм

Северина е една од напратените и најпопуларните ѕвезди на социјалните мрежи, поради што бројни брендови и нудат пари во замена за маркетинг.

Како пишуваат медиумите Севе може за само неколку секудни да заработи и до 5000 евра.

Северина има добра цена за реклама на Инстаграм поради нејзината популарност. Покрај тоа што добива бесплатна гардероба, накит, торби и часовници во замена за објава на интернет, фирмите и даваат и пари. На почетокот таа заработуваше до 1000 евра, сега заработува до 5000 евра од објава. – откри изворот.

Изворот откри дека таа во ова ќе го вклучи и својот сопруг Игор Којиќ, кој ќе рекламира машки производи.