Еве колку мајките се важни во животите на своите ќерки

Еве колку мајките се важни во животите на своите ќерки

Ќерките можеби се татини ќерки, но сепак тие растат угледувајќи се на своите мајки, ги подржуваат нивните навики и ги превземаат нивните чекори па дури и глас.

Со овој интересен однос на мајка и ќерка, талентираната илустраторка Клемент Ана го објасни тоа бидејќи како што вели и таа самата е мала копија на својата мајка.