Еве кого носи на позадина на телефонот Јелена Карлеуша

Еве кого носи на позадина на телефонот Јелена Карлеуша

Јелена Карлеуша дошла на снимањето на Ѕвездите на Гранд. Смуртена, во тенок зелен фустан и чизми со долари.

Повторно по пристигнувањето на автомобилот до студиото, таа набрзина протрчала крај новинарите, недостапна за прашања и влетала во студиото на Гранд.

Она што сите успеаа да го фатат, по нејзиното излегување од автомобилот е екранот на нејзиниот мобилен телефон на кој е фотографијата на Душко Тошиќ.

Во прашање е фотографијата направена оној ден кога Јелена имала конференција за печат по повод дочекот на 2019 година.