Еве како денес изгледа ќерката на Еминем

Еве како денес изгледа ќерката на Еминем

На Хејли Џејд Скот Матерс сите се сеќаваме како мала, плавокосо девојче која преживуваше вистински пекол поради лошиот однос на нејзините родители Ким и Еминем, како и по бројните песни кој нејзиниот татко и ги посвети во тој период.

Сепак, дека таа денес не е мало девојче, зборува и фактот дека веќе оди на факултет, како и фактот дека своите родители ги направи и повеќе од горди поради успехот кој го постигна во средно училиште.

На следните фотографии уверете се во каква прекрасна девојка израсна Хејли.

Yes my pants match my closet & yes Lottie's entitled to photobomb on puppy day

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

 

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

 

Couldn't have asked for a better 21st birthday celebration (or a better guy to have by my side)

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

 

Mondays 😴

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on