Ева пред породувањето со провокативна фотографија од трудничкото стомаче

Ева пред породувањето со провокативна фотографија од трудничкото стомаче

Ева Лонгорија последните денови од бременоста ги поминува во одмарање, долги прошетки, а Денот на мајката кој во светот се одбележува на 13 мај го прослави со една провокативна фотографија.

Ева позирала со трудничкото стомаче кое го истакна во преден план.

Таа и нејзиниот сопруг Пепе Бастон ќе го добијат нивното прво заедничко бебе, син, а тој веќе има 4 деца од претходниот брак со глумицата Наталија Есперон.