Ева Лонгорија во топ форма

Ева Лонгорија во топ форма

Познатата актерка ја врати својата фигура. 

Ева Лонгорија го искористи максимално карантинот пораси ситуацијата со корона вирусот и  се посвети на себеси. Таа тренираше напорно последните месеци па се пофали со својот нов изглед на социјалните мрежи.

Иако се породи пред две години, кога го роди својот син Сантијаго, Ева не се обиде да ги изгуби дополнителните килограми за кратко време, но карантинот дојде при рака, па вежбаше во импровизирана сала, во гаражата и во дворот.