Ева Лонгорија во бел елегантен фустан на хуманитарен настан

Ева Лонгорија во бел елегантен фустан на хуманитарен настан

Ева Лонгорија го искористи својот престој во Марбеља за да ја даде својата поддршка на хуманитарен настан на Global Gift Foundation.

Шармантната филмска ѕвезда носеше бел фустан, а додаде малку боја во својот стајлинг преку елегантните црвени сандали.