Ева Лонгорија ужива во Мексико

Ева Лонгорија ужива во Мексико

Ева Лонгорија ја дочека новата година во Лос Кабос заедно со роднини, синчето Сантијаго и пријатели.

44-годишната ѕвезда од „Очајни домаќинки“ сподели фотографии од егзотичното патување во Мексико.

View this post on Instagram

Pool Day 🏊‍♀ #NobuLosCabos

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on