Ева Лонгорија не се разделува од тримесечното синче

Ева Лонгорија не се разделува од тримесечното синче

Ева Лонгорија не се разделува од тримесечното синче. Откако стана мајка насекаде го носи со себе малиот Сантијаго.

Лонгорија го искористи убавиот ден за да направи малку вежби.

Ева и Сантијаго беа фотографирани кога пристигнаа на аеродромот во Париз, по повод новата недела на модата во француската метропола.