Ева Лонгорија го загуби верниот пријател, кучето Џин

Ева Лонгорија го загуби верниот пријател, кучето Џин

Ева Лонгорија ги одбројува деновите до пораѓањето кога ќе го добие своето дете со Хозе Бастон.

Актерката деновиве објави тажна вест дека починало нејзиното куче, малтезер по име Џин денот од кој се плашев се случи синоќа.

Џинкси почина во моите раце кај ветеринар. Имаше мозочен удар кој повеќе не се разбуди. Имаше 15 години (95 кучешки) и сите години ги мина со многу љубов и радост, беше моето бебе пред она кое го носам во стомакот. Тажна сум, но знам дека се ослободи од понатамошно патење. Секој кој ме познава, го познаваше и Џинкси. Ќе ни недостига на многумина од нас. Те сакам Џи, напишала Лонгорија на социјалните мрежи.