Ева Лонгорија го покажа трудничкото стомаче

Ева Лонгорија го покажа трудничкото стомаче

Актерката Ева Лонгорија беше презентерка на церемонијата на наградите за најдобри костимографи во сферата на филмот и телевизијата.

Актерка, која пред речиси  два месаца откри дека е бремена, го привлече вниманието на сите присутни.

Во сатенски фустан под кој се гледаше трудничкото стомаче, „очајната домаќинка“ изгледа одлично.