Ева Лонгорија го истакна бронзениот тен

Ева Лонгорија го истакна бронзениот тен

Со оглед на тоа што непрекинато се занимава со филантропски активности, Ева Лонгорија не си дозволи да ја пропушти хуманитарната гала на amfAR, која секоја година традиционално се одржува во Антиб за време на Канскиот филмски фестивал.

На гламурозната вечера, Лонгорија носеше бела креација од Алберта Ферети, која на одличен начин го истакна нејзиниот тен, како и обувки од Џими Чу.