Ева Лонгорија доби ѕвезда на Холивудската патека на славните

Ева Лонгорија доби ѕвезда на Холивудската патека на славните

Популарната актерка од „Очајни домаќинки“ со широка насмевка и многу емоции ги проследи говорите на Рики Мартин, Фелисити Хофман и Ана Фарис пред официјално да ја прими својата ѕвезда.

 

На церемонијата присуствуваа и нејзината добра пријателка Викторија Бекам и нејзиниот сопруг Хозе Пепе Бастон.

Ева Лонгорија

Ева Лонгорија

Ева Лонгорија

Ева Лонгорија

Ева Лонгорија

Ева Лонгорија

Ева Лонгорија

Ева Лонгорија

Ева Лонгорија

Ева Лонгорија

Ева Лонгорија

Ева Лонгорија

Ева Лонгорија

Ева Лонгорија

Ева Лонгорија