Ешли Грем ги истакна облините во сребрена креација

Ешли Грем ги истакна облините во сребрена креација

Ешли Грем не се плаши да покаже дека се гордее со своите облини.

31-годишниот модел избра сребрена креација со висок шлиц од брендот Fannie Schiavoni за финалната вечер на нејзиното реално шоу.