Ешли Грахам со реални фотографии од нејзиното тело во “Vogue”

Ешли Грахам со реални фотографии од нејзиното тело во “Vogue”

Преубавата плус сајз манекенка Ешли Грахам овој пат ја краси насловната страница на италијанскиот “Vogue” во нејзиното реално издание.

Ешли, која активно ја води кампањата за подигнување на свеста за женската убавина во сите облици, уште еднаш докажа дека жената не мора да биде совршена за да биде атрактивна и посакувана. Нејзината порака е највидлива во новите фотографии кои таа ги направила за насловната страница на италијанското издание на “Vogue”.

💣

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Фотографиите ги објавила и на Инстаграм, а бројните обожаватели го пофалиле овој едиторијал и пораката која ја испраќа кон светот.

“Правилата на оваа игра се самопочитување, самодоверба и имагинација. Тоа не е само прифаќање туку и облик на љубов кон себеси, а тоа е најважно”, рекла Грахам.

На црно-белите фотографии Ешли позира во долна облека. Иако на фотографиите се гледаат нејзините брчки, целулит и тонус на кожата на лицето, Ешли и понатаму изгледа моќно.

@vogueitalia

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Ok I’m done⚒ @vogueitalia

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

When they don’t retouch you- @vogueitalia

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on