Енрике Иглесијас објави први фотографии од новороденото бебенце

Енрике Иглесијас објави први фотографии од новороденото бебенце

Енрике Иглесијас и Ана Курникова се екстремно таинствени за нивниот личен живот.

44-годишниот пејач и 38-годишната поранешна тенисерка ги споделија првите фотографии од бебенцето и го објавија датумот на неговото раѓање. „Моето Сонце. 30.01.2020“ – напишаа и двајцата на Instagram. Најверојатно бебенцето е женско.

View this post on Instagram

My Sunshine 01.30.2020

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

 

View this post on Instagram

01.30.2020

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on