Емили Ратајквски позира за Nasty Gal

Емили Ратајквски позира за Nasty Gal

Емили повторно соработува со модната марка Колекцијата е пуштена во продажба на 7.октомври, а цената на модните парчиња се движи од 7 до 250 евра.