Емили Ратајковски во кампања со новиот сопруг за својата колекција костими за капење

Емили Ратајковски во кампања со новиот сопруг за својата колекција костими за капење

Емили Ратајковски не се срами да биде заводлива и без воздржување го истакнува својот сексапил, а тоа е рефлектирано и во моделите од нејзината нова колекција костими за капење.

Во кампањата, 26-годишниот модел позира покрај базен, а на неколку од фотографиите се појавува и нејзиниот нов сопруг Себастијан Беар-Меклард.

 

 

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

Емили Ратајковски

 

Емили Ратајковски

Емили и Себастијан стапија во брак во февруари, по кратка врска од само неколку недели.

Емили Ратајковски