Елизабет Харли во костим за капење позира пред малолетниот син

Елизабет Харли во костим за капење позира пред малолетниот син

Елизабет Харли со последната објава во бел костим за капење покажа дека изгледа добро, дека сака да се покаже и умее да ги збуни своите следачи на социјалните мрежи.

Нејзините обожаватели се воодушевени од нејзините објави, па и во коментарите може да се забележи оти се задоволни од нејзината активност на социјалните мрежи.

New one piece @tagomagoisland @elizabethhurleybeach #elizabethhurleybeach ????

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Таа објаснува дека голем дел од сликите ги прави нејзиниот малолетен син Дамјан.

„Дамјан дефинитивно ги прави моите најдобри фотографии“, објаснува Харли, што дел од луѓето на социјалните мрежи ги окарактеризираа како чудно и бизарно.

@elizabethhurleybeach #BlackFriday ???

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

My sonshine ❤️ @damianhurley1 @elizabethhurleybeach @velaaprivateisland

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Rise & shine @elizabethhurleybeach @ooreethirah ?

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on