Елена Ристеска и Данијела Кариќ го објавија спотот за „Срца се погреше“

Елена Ристеска и Данијела Кариќ го објавија спотот за „Срца се погреше“

Елена Ристеска започна соработка со Данијела Кариќ. Популарните пејачки го објавија својот прв дует „Срца се погреше“.

Во видеозаписот, музичките ѕвезди се појавуваат и во идентична облека и со сини коси.

Музиката и текстот се дело на Александра Милутиновиќ, додека за аранжманот и продукцијата се погрижи Дарко Димитров.